Linge/PCG maakt zich klaar voor kampioenswedstrijd

In Roelofarendsveen heeft De Linge/PCG afgelopen zaterdag geen averij opgelopen op weg naar de kampioenswedstrijd van zaterdag 8 april. Tegen het reeds gedegradeerde Alkemade werd met 7 – 10 gewonnen 이찬수 목사 설교.

Een makkelijke wedstrijd was het zeker niet. Alkemade had veel creativiteit in de aanval en wist in het eerste deel van de wedstrijd makkelijk het doel te vinden 오즈의 마법사 영화. In de loop van de wedstrijd werd het verschil in kwaliteit echter zichtbaar. De Linge/PCG kwam op voorsprong en gaf deze niet meer uit handen. Opvallend in deze wedstrijd waren de vele uitsluitingsfouten (21) Download League Of Legends North American Server. Beide teams profiteerde hier echter maar mondjes maat van.

De waterpolocombinatie uit Gorinchem en Leerdam maakt zich nu op voor de directe confrontatie met De Kempvis uit Spijkenisse 무료 한글 성경. Bij winst of gelijk spel is de Linge/PCG kampioen, maar bij een verlies gaat De Kempvis er met de titel van door. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 8 april in het Gorinchemse Caribabad, om 21:30 삼성 복원 솔루션 6.

Doelpuntenmakers: Tjerk Noorduyn 4, Rimmer Genee 2, Victor Visser 2, Menno Cloostermans en Nicky Advokaat beide 1.