Linge/PCG kan niet stunten

In Bodegraven is het De Linge/PCG niet gelukt om voor een stunt te zorgen tegen het plaatselijke BZ&PC. Drie periodes ging het gelijk op, maar in de laatste periode was het verzet van de Gorcums – Leerdamse combinatie gebroken (10 – 6) 티스토리.

De confrontatie tegen het als tweede geplaatste BZ&PC Bodegraven was voor de combinatieploeg een mooie krachtmeting. In de eerste periode nam de ploeg van coaches Visser & Gerdes brutaal de leiding chart fx. Met name midvoor Tjerk Noorduyn draaide een keer prachtig weg bij zijn tegenstander waardoor hij van dichtbij kon scoren (1 – 3).

De thuisploeg had moeite om door de strakke zoneverdediging van De Linge/PCG heen te komen StarCraft Quick. Waardoor de Gorcums – Leerdamse combinatie lang op voorsprong kon blijven. Aan het eind van de derde periode kon BZ&PC toch langs zij komen (7 – 6) 이만갑.

In de vierde periode deed De Linge/PCG nog een poging om terug te komen in de wedstrijd, maar kon het geen vuist meer maken in de aanval. In de laatste minuten liep BZ&PC uit naar een enigzins geflatteerde 10 – 6 overwinning Yesfile mobile.

Volgende week speelt De Linge/PCG om 16:15 in het Caribabad tegen het laaggeklasseerde De Warande.

Doelpuntenmakers: Tjerk Noorduyn en Menno Cloostermans beide 2, Victor Visser en Timon den Breejen beide 1 버블보블 다운로드.