Linge/PCG duidelijk de sterkste in derby

In de derby tegen het Alblasserdamse De Wiekslag was de Gorcums – Leerdamse combinatieploeg de bovenliggende partij. In een doelpunt arm duel werd er in Leerdam met 6 – 3 gewonnen 다운로드.

Van een echte derby sfeer of rivaliteit was overigens geen sprake. De ploegen kennen elkaar goed en spelen regelmatig oefenwedstrijden tegen elkaar 모로윈드 다운로드. Beide teams wisten hoe ze elkaar moesten bestrijden, wat wellicht het geringe aantal doelpunten verklaard. Over het algemeen wist De Linge/PCG de meeste kansen te creëren 3ds max 2014. Het benutten van deze kansen verliep echter moeizaam.

Desondanks stond er halverwege toch een comfortabele 4-0 voorsprong op het bord. Pas in de derde periode wist De Wiekslag de eerste goal te maken 미가엘 찬양 반주기. Toen in de vierde periode het gat, door slordigheden, terug was gelopen tot 5 – 3, leek het even spannend te worden. Midvoor Ttjerk Noorduyn maakte direct aan alle twijfel een einde 리니지패왕 다운로드. Hij kreeg de bal perfect aangespeeld van Martin Middelkoop en ronde van dichtbij af.

Volgende week speelt de Linge/PCG een lastige uitwedstrijd tegen runner-up BZ&PC Bodegraven Cad block.

Doelpuntenmakers: Tjerk Noorduyn 3, Timon den Breejen, Nicky Advokaat en Victor Visser allen 1.