Eenvoudige overwinning waterpoloheren

De eerste competitiewedstrijd is door de waterpoloheren van de Linge/PCG eenvoudig gewonnen. Zonder groots te spelen werd OZV uit Oudewater met 14 – 6 verslagen in het eigen Caribabad Download Elemental Without Elementals.

Het krachtverschil tussen beide teams was groot, maar de gastheren hadden in de begin fase veel moeite om dit ook tot uiting te brengen op het scorebord 폴라리스 오피스 무료. Door het slordig en nonchalant om gaan met kansen en goed keeperswerk, bleef OZV lang in het spoor van de Linge/PCG. Aan het eind van de derde periode brak het verzet van de bezoekers en knalde de Gorcums – Leerdamse combinatie er overheen Chrome then downloaded. Met name door het spelen van snelle contra aanvallen liep de score hoog op.

Volgende week speelt de ploeg van coaches Visser/Gerdes om 20:30 in Nieuwekerk a/d Ijsel, tegen het sterke Niemo volfied.

Doelpuntenmakers: Tjerk Noorduyn 5x, Lennart van Wieren 3x, Timon den Breejen 2x, Victor Visser, Robbert van Gool, Pepijn van Heumen en Nicky Advokaat 1x cisco router ios 다운로드.