Belangrijke overwinning waterpoloheren

In het Leerdamse Berenschot heeft de heren hoofdmacht van SG de Linge/PCG afgerekend met het lastige Z&PC de Gouwe uit Waddinxveen. In een stevig duel was de Gorcums-Leerdamse koploper met 12-10 te sterk amos 18.0 다운로드.

Met deze belangrijke overwinning behoudt de Linge/PCG twee punten voorsprong op naaste achtervolger De Kempvis.

De bezoekers begonnen in de eerste periode duidelijk scherper dan de thuisploeg 킨들 문서. Via sterk spel kwamen zij op een 0-2 voorsprong.

Langzaam maar zeker kwam de ploeg van de coaches Gerdes & Visser beter in de wedstrijd. Aan het eind van de twee periode zette aanvoerder Nicky Advokaat zijn ploeg, via een van richting veranderd schot, voor het eerst op voorsprong (6-5) Download Skyrim ModeManager.

Krachtsverschil
In de derde periode werd het krachtverschil tussen beide ploegen goed duidelijk. De Linge/PCG heeft een bredere selectie en had vooral daardoor de energie om een comfortabele voorsprong op te bouwen (10-7) 윈도우8.1 언어팩.

In de laatste periode werd het niet echt spannend meer. Wél was er nog een opvallend slotakkoord: de keeper van de Gouwe scoorde in de allerlaatste seconde met een schot vanaf eigen helft 태블릿 게임. Het was echter een doelpunt voor de statistieken.

Doelpuntenmakers De Linge/PCG: Menno Cloostermans 4, Nicky Advokaat 3, Tjerk Noorduyn 2, Rimmer Genee, Mark van den Brom en Victor Visser allen 1 Double monitor.