’t Zwuik

Beste PCG’ers

Een van de goede zaken die we binnen PCG hebben is ’t Zwuik. Een “eigen” clubhuis wat voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden Download the Moebius font. ’t Zwuik wordt gehuurd van de Stichting Gorinchemse Sportaccommodaties en wordt beheerd door de Stichting Clubhuis PCG/OSCG Download pdf of the electronic government framework. Voor de laatste stichting bestaat het bestuur statutair uit 2 leden van OCSG en 2 leden van PCG.

Financieel moet de stichting zichzelf bedruipen 오사카 지도. Dit laatste lukt de laatste jaren niet meer. Over de laatste jaren is er een continue verlies geweest en zijn de reserves tot vrijwel onder nul gereduceerd Minecraft 1.7.10 Smart Move.

We zijn nu op een punt gekomen dat wij als bestuur ons afvragen of we door moeten gaan met ’t Zwuik. Wij willen deze beslissing niet zomaar nemen en zouden daarom graag met alle PCG leden hierover van gedachten willen wisselen op woensdag 19 november 2014 om 20:30 op de Prinses Margriet straat 21 in Arkel bij onze sponsor Eetcetera canon games.

Om een inzicht in de financiële toestand te krijgen kunt U een e-mail sturen naar pcg@zwembond.nl

Tot 19 November Download pink pong!