PCG zwemt snelle tijden bij National Invitational

3358941_Gorinchem – Op 4 & 5 juli 2015 is voor de 17de keer “The Netherlands Invitational” georganiseerd in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion van Nationaal Zwemcentrum “De Tongelreep” 아더 크리스마스. Bij dit grootste zwemtoernooi van Nederland deden ook wedstrijdzwemmers van PCG-Gorinchem mee.
Deze wedstrijd, tevens afsluiting van het wedstrijdseizoen voor PCG, is ieder jaar weer een spannend toernooi met zwemverenigingen uit binnen- en buitenland Article of Zenta. Naast diverse Nederlandse verenigingen zijn er ook verengingen uit Engeland, Duitsland, België, en zelfs uit Curaçao, Bonaire, China, Indonesië en Amerika overgekomen 아웃룩 이미지.

Het toernooi is opgedeeld in een 25 meter bad voor de jongere zwemmers en een 50 meter bad voor de oudere zwemmers. Op de verschillende programma onderdelen is door de zwemmers goed gepresteerd Download the Internet Explorer video. Deze prestaties lieten zich vertalen in snelle tijden waarvan ook een paar zwemmers met een nieuw persoonlijk record uit het water kwamen. Er was dan ook een groot compliment van de ploegleiders richting de zwemmers, die zo aan het eind van een lang seizoen nog voor elke seconde streden 에듀넷.

Voor PCG kwamen bij deze wedstrijd in actie:  Kim, Rebecca, Veerle, Annabel, Bart, Sanne, Danique, Bram, Luca en Michael.

Als afsluiting zijn we natuurlijk allemaal benieuwd naar de resultaten 영수증 양식. Onderstaand alle benodigde bestanden.  De oorkondes volgen snel.

25 meter bad:
uitslag pdf-bestandbestand
uitslag pdf PGC

50 meter bad:
uitslag pdf-bestand
uitslag pdf PCG

PCG-Gorinchem wenst u een fijne vakantie TerraRia 1.2 2!