Gouden triple én NK-start op de rugslag

Onder haar leeftijdsgenoten staat Anouk van Weelden in de top drie van snelste rugslagsprinters in Nederland Co-Translated Bible. De 18-jarige Gorcumse spurt in 29 seconden van de ene naar de andere kant van een 50 meter lang zwembad. 100 meter doet ze in een minuut en vier seconden 하스스톤 pc. Oh, en de 100 meter vrij trekt ze door binnen de minuut.
In november won Anouk de triple tijdens de Regio West kampioenschappen van de KNZB: goud op de 50, 100 en 200 meter rugslag 동물 사진. Het hoogtepunt van sportjaar 2017 zou echter nog volgen. Ze kwalificeerde zich voor het NK korte baan eind december op de kortste twee afstanden en de 100 meter vrij Android ftp image. Haar beste uitslag daar was plek 14 op de 100 meter rug.
Het was een voorlopige bekroning van twee jaar van opvallende progressie in de prestaties van de leerlinge van Lyceum Oudehoven 음 악. Ze won aan kracht en koppelt die nu effectief aan haar gave techniek. Niet voor niets excelleert ze op de korte baan, waar ze winst kan boeken op de extra keerpunten Download GreenMile.
Haar prestaties levert ze nu al met een relatief beperkte trainingstijd. Ze hoopt de komende tijd richting top tien van Nederland te zwemmen, eventueel door het inlassen van een studie-tussenjaar 모바일 바이두 가입없이 다운로드. Verdediging van haar regiotitels is een eerste stap daarnaartoe in 2018.