9 april Werken voor het Clubhuis

Goede dag PCG-ers,

Zoals jullie allemaal weten hebben we vorig jaar met het Caribabad afgesproken dat we om het Clubhuis te kunnen behouden werkzaamheden bij het Caribabad gaan uitvoeren i.p.v 확대경. de eerder overeengekomen toezichthouders regeling.

Na een succesvolle 1e werkdag, eind vorig jaar, staat de 2e werkdag voor zaterdag 9 april a.s Download the Job Korea app. op het rooster. We starten om 8.30 uur met koffie waarna we met een ploeg van ca. 20 personen van PCG en OSCG samen het buiten terrein van het Caribabad onderhanden gaan nemen mssql 2016 express. We gaan o.a. parkeervakken schilderen, de ligbedden bij het buitenbad schoonmaken, onkruid tussen de tegels uithalen, kleedruimtes klaar maken voor het buitenbad seizoen etc 의사요한 6회. Zodat het buitenbad klaar is voor de zonaanbidders. We verwachten, met inzet van de hele werkploeg, om rond 13.00 uur af te sluiten in t’ Zwuik met een broodje 마인 크래프트 apk 다운로드.

Een aantal van jullie hebben zich vorig jaar al opgegeven voor de werkdag in het voorjaar van 2016 wij gaan er dan ook van uit dat jullie van de partij zijn 9 april. 

Graag even laten weten of je kan helpen, of je liever beschikbaar bent najaar 2016 bij toezichthouder@pcg-gorinchem.nl

Zelf meenemen: bezem en (wanneer ter beschikking) staalborstel om onkruid tussen tegels te verwijderen download fsx.

Namens iedereen van PCG alvast bedankt voor je inzet.

Groeten Marcel den Breejen & Chiel den Otter

P.S Download Jetman. Mocht er meer dan een meter sneeuw liggen op 9 april wijken we uit naar 16 april.